Vegan pulma-peolaua menüü V 2018

  • Pearoog
    Läätse –seene pihv  paneeritud  seesamiseemnetes
    Kookospiima kaste laimi ja värskete  ürtidega
    Rosmariinised ahjukartulid   

    Küpsetatud   köögiviljad   rüstitud seesamiseemnetega                                                                                                                 
  • Võided ja määrdepasteedid
    Seenepasteet
    Päikese kuivatatud tomati ja artišokisüdamevõie
    Tapenade-oliivid, kapparid ansoovis, küüslauk
    India pähkli- rohelise herne kohev toorjuustuvõie
    Sibulamoos
    lisand: leivakrõpsud, riisigalett, kuklid
  • Salatid
    Vinegrett salat meie stiilis
    Röstitud peedi-ruccola salat virsikupüree, kartulichipside ja mozzarella juustuga Encore Courme salat-ruccolasalat mango julienne, röstitud seente ja chillyporgandilaastudega pruunisuhkru-chillykrutoonide ja viinamarja vinegretiga
  • Suupisted
    Röstitud baklazaanirull kreeka pähkli täidisega
    Õlletaignas friteeritud broccoly kurgi dipiga
    Kevadrullid aedvilja täidisewga musta muraka kastmega
    Falafelid india pähkli ja küüslaugu kreemiga
    Lahtine porgandi-kardemonipirukas
    Antipastivaagen marineeritud aedviljadest – marineeritud broccoly, paprika, cornison kurk, oliivid, artishoki südamed
  • Joogid
    Mustsõstra-vaarikamorss
    Sidruni-kurgivesi mündilehtedega kannus
    Kohv, must ja roheline tee, piim suhkur

Maksumus ühe inimese kohta 17.00 eur

Hinnale lisandub käibemaks