Pulma-peolaua menüü II

  • Leivatooted
    Värske kuklivalik ,oliividega ciabatta,
    ahjukarask seemnetega
    ürdivõi, peedihummus
  • Soe buffee - Pearoog
    Mündizelee  glasuuris madalküpsetatud seakarbonaad 
    Krõbepeekoni ja  juustuga  praetud  kana medaljon
    Koorene  kukeseenekaste  värske rosmariiniga
    Küüslaugused ahjukartulid      
    Stoovitud  porgandi – bataadi duo
    Küpsetatud   kaalikas,  peet, broccoly  trio
  • Külm buffee - Salativalik
    Mahlane  pastasalat  lumekrabi, muna  ja aedviljaga
    Mozzarella tomatisalat  ruccola  ja basiilikuõliga 
    Suitsukana  tumeda viinamrjasalat   hiinakapsa ja  pistaasiapähkli kastmega                                                
  • Kalavalik
    Graaviforell  vahuveini-jõhvikazelee  ja oliividega
    Norirullid   külmsuitsu angersägavahu ja  kalamarja täidisega
    Juustused  pangaluusiafilee  pallid  Panko riivsaia paneeringus  teryaki kastmega
  • Lihavalik
    BBQ suitsumaitselised mahlased kanaribad   
    Mündi glasuuris  küpsetatud  veise roastbeaf  peedi carpaccol  peekonilaastudega
    Krõbedad minisnitslid  seakarbonaadist   kollase  ploomi kastmega
    Tortilja  täidetud   BBQ sealiha , soolakurgi ja  ruccolaga
    Lehttaigans  küpsetatud   kana musta  ploomirulaad
  • Vegetaarne valik
    Kevadrullid   aedvilja täidisega  põldmarja  teryaki kastmega
    Õhulised bataadi cheddarjuustupallid   küüslauguse  koore kastmega
    Antipastivaagen  marineeritud  aedviljadest –cornison, jalopeno, oliivid, paprika
  • Joogid
    Mustsõstra-vaarikamorss
    Sidruni-rosmariinivesi  kannus
    Kohv,   piim,  pruuni-valgesuhkru assortii

    Must ja roheline  tee,  sidrunilõigud 

Toidu kogus arvestusega 1200g inimese  kohta                       

Maksumus ühe inimese kohta 16.00 eur

Hinnale lisandub käibemaks
Min. tellimus 25 inimest