Peo- ja pulmamenüü II

  • Leivatooted
    kuklivalik, tume ciabata, must leib
    ürdi-maitsevõi
  • Soe buffee - Pearoog
    Apelsinis galseeritud madalküpsetatud pardikoib granaatõunakastmega
    Õrnas seesami paneeringus hõrk sea sisefilee koorese oblikakastmega
    Vegetaarne: Kikerherne- valge oa falafelid pirni jogurti kastmega (5 kogust)
    Keedetud kartul eesti või ja tilliga
    Vürtsikad ahjuaedviljad piiniaseemnete ja koriandriga
  • Külm buffee - Salativalik
    Chilli kartulisalat krõbepeekoni ja BBQ kastmega
    Mozzarella tomatisalat ruccola ja basiilikuõliga
    Kuss-kussisalat chorizo, päikesetomati ja sinepise pirnikastmega
  • Kalavalik
    Lõhe tatataki seesamikrõpsud ja ürdijogurtikaste
    Saaremaa siiafilee tartar punase meremarja ja sidruniaioliga
    Tuunikala napoleon tomatisalsa ja jogurtikastmega
    Kuumsuitsu lõhe täies hiilguses dekoreeritud vähkidega
  • Lihavalik
    BBQ glasuuris küpsetatud kanaribad granaatõunaseemnetega
    Veise roastbeaf trühvlikreemi ja röstitud sibulaga
    Küülikumaksa pate vaarikakastme ja linaseemneõhikutega
    Serrano, Prochutto, fuettevalik
    Krõbe tortiljakorvike pardifilee confi ja vaaraikaremulaadiga
  • Vegetaarne valik
    Bataadi cheddarjuustupallid küüslauguse jogurtikastmega
    Kurgirull pähkli tofukreemitäidise ja sinepise kastmega
    Lillkapsahummus, herne cuacomole , porgandihummus
    Käsitöö seemneõhikud
  • Joogid
    Mustsõstra-vaarikamorss
    Sidrunivesi kannus
    Kohv, tee, suhkur, piim, kaerapiim

Toidu kogus arvestusega 1200g inimese  kohta                       

Maksumus ühe inimese kohta 19.00 eur

Hinnale lisandub käibemaks
Min. tellimus 20 inimest