Peo- ja pulmamenüü III

  • Leivatooted
    kuklivalik, tume ciabata, must leib
    ürdi-maitsevõi
  • Soe buffee - Pearoog
    5 tundi punaveinis madalküpsetatud veisepõsk granaatõuna kastmes
    Seesamiõlis 42 kraadis küpsetatud lõhefilee bernaise kastmega
    Kartulipüree trühvliõli ja röstitud sibulaga
    Ahjuköögiviljad palsamiäädika ja röstitud fetakijuustu puruga
  • Külm buffee - Salativalik
    Lumekrabi ananassi juustusalat pirni ja mandlitega
    Oa- peekonisalat aedvilja ja sinepi vinegretkastmega
    Kartulisalat muna, peekoni, aedvilja ja sinepise majoneesikastmega
  • Kalavalik
    Peedipulbrine graavilõhe ruccolapadjal veinizelee ja rediseidu dekooriga
    Maasika dzinni marinaadis laagerdatud tuunikala musta seesami ja sidrunikastmega
    Merluusifilee juustukroketid panko paneeringus teryaki kastmega
    Kuumsuitsulõhe kalamaraja terriin laimikreemi ja ürdi -linaseemneõhikutega
  • Lihavalik
    BBQ glasuuris küpsetatud kanaribad granaatõunaseemnetega
    Madalküpsetatud õrnsuitsu seasisefilee wakamesalati ja Tonnato kastmega
    Vaarika glasuuris küpsetatud pardifilee peedi carpaccol peekonipuru ja vaarikatolmuga
    24h madalküpsetatud krõbe sea küljeliha kirsikastmes
  • Vegetaarne valik
    Bataadi cheddarjuustupallid küüslauguse jogurtikastmega
    Kevadrullid aedvilja täidise ja musta muraka kastmega
    Lillkapsahummus, herne cuacomole , porgandihummus
    Käsitöö seemneõhikud
  • Joogid
    Mustsõstra-vaarikamorss
    Sidrunivesi kannus
    Kohv, tee, suhkur, piim, kaerapiim

Toidu kogus arvestusega 1200g inimese  kohta                       

Maksumus ühe inimese kohta 19.00 eur

Hinnale lisandub käibemaks
Min. tellimus 20 inimest