Peo- ja pulmamenüü III

  • Leivatooted
    kuklivalik, tume ciabata, must leib
    ürdi-maitsevõi
  • Soe buffee - Pearoog
    5 tundi madalküpsetatud veisepõsk punaveini kastmes
    Seesamiõlis 42 kraadis küpsetatud lõhefilee bernaise kastmega
    Kartulipüree trühvliõliga
    Ahjuköögiviljad palsamiäädika ja röstitud fetakijuustu puruga
  • Külm buffee - Salativalik
    Saksapärane kartulisalat peekoni ja marineeritud paprikaga
    Caesari salat ahjukana ja kirsstomatiga
    Ahja kitsejuustusalat röstitud peedi, rukkola ja basiilikuõliga
  • Kalavalik
    Tuunikala tatatki musta seesami ja sidrunikastmega
    Saaremaa siiafileetartar kalamarja, sidruni aioli ja leivaõhikutega
    Merluusifilee juustukroketid panko paneeringus teryaki kastmega
    Kuumsuitsulõhe terriin laimikreemi ja ingverilaastudega
  • Lihavalik
    BBQ glasuurised kanaribad granaatõunaseemnetega
    Madalküpsetatud õrnsuitsu seasisefilee wakamesalati ja Tonnato kastmega
    Küpsetatud roastbiif sidruni glasuuris röstitud kirsstomatitega
    Antipastivaagen Itaalia lihatoodetest ja mar. aedviljad
  • Vegetaarne valik
    Herne cuacomole , röstitud portobello bruchettal
    Kevadrullid aedvilja täidise ja musta muraka kastmega
    Kikerherne falafelid küüslauguse chillikastmega
  • Joogid
    Mustsõstra-vaarikamorss
    Sidrunivesi kannus
    Kohv, tee, suhkur, piim, kaerapiim

Toidu kogus arvestusega 1200g inimese  kohta                       

Maksumus ühe inimese kohta 24.00 eur

Hinnale lisandub käibemaks
Min. tellimus 20 inimest